Een blog!

Na lang wikken en wegen of  ik het nou wel of niet zou aandurven, kwam gisteren het besluit; ik ga het gewoon doen, ik ga een blog starten!

Waarom ik er zo lang over moest nadenken? Ik heb het idee dat ontzettend veel mensen er al één hebben, ik volg er zelf ook al een heel aantal. Omdat ze iets unieks hebben, ontzettend motiverend zijn of bijvoorbeeld onderwerpen beschrijven waar ik nog veel van kan leren. Zou ik dat dan ook kunnen? Wat als niemand het interessant vindt?

Daar gaan we achter komen! Wat ik dan zoal ga schrijven hier? Sportverhalen, ervaringen, lekkere (gezonde) recepten, maar ook; allerlei dingen die spontaan in mij opkomen of welke ik mee maak. Dingen die mij bezig houden of interessante feiten waarvan ik denk dat het de moeite waard is om te delen.

Natuurlijk lijkt het mij ook leuk om dingen te schrijven waar mijn (toekomstige) lezers ook echt iets aan hebben. Mocht je dus een verzoek hebben, laat het mij weten en wie weet kan ik er iets mee!

Hopelijk tot snel!

Liefs, Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: