Girls run 11 steden pt.1

221 Km hardlopen in estafette vorm binnen 24 uur met 11 dames die je niet kent? Ik zei JA!

Hoe het begon

22 Augustus 2017: scrollend door mijn instagram feed zie ik een oproep van Petraruns.nl voorbij komen. Wie er met haar wilt deelnemen aan een estafette loop in Friesland in de zomer van 2018.  Het klinkt als een ontzettend tof evenement! En daarbij ben ik net aan het kijken welke wedstrijden ik absoluut niet zou willen missen in 2018. Zonder eigenlijk écht de site van het evenement te bekijken schrijf ik een reactie onder haar post en stuur ik haar een berichtje dat ze mij zeker mag opschrijven als potentieel teamlid!

Made the team!

Na mijn reactie onder haar post ontvang ik een berichtje: “leuk!”. En of ik mijn 06-nummer alvast wil geven. Ik ga verder met mijn avond tot ineens: ping ping ping ping! (ik probeer hier het geluid van een telefoon na te bootsen 😉 ) Petra heeft u toegevoegd aan de groep “Girlsrun11steden”. YAY, I MADE THE TEAM! Binnen een paar minuten barst de app uit zijn voegen met alle berichtjes van de andere meiden, iedereen is enthousiast en we stellen ons allemaal even kort voor.

De groep

In de groep dames zitten voor mij zowel bekende als onbekende instagramsters! Uiteraard Petra (@Petraruns.nl), maar ook Dagmar (@Dagmarniekel) die met begeleiding van Vifit zich aan het voorbereiden is op de NYC marathon! En Maartje (@marching.march) die ik ook al een tijdje volg op instagram. En daar komen nog eens acht andere superleuke dames bij (kijk voor alle leuke dames even hier!)! De dagen daarna gaan er nog genoeg berichtjes over en weer over de app. Heel grappig, het voelt direct als een soort vriendinnengroep. Eigenlijk super leuk dat er met één gemeenschappelijke interesse al zo’n klik is met al deze meiden! Er wordt een gezamenlijke instagrampagina opgezet (@girlsrun11steden, leuk als je volgt!) en al gauw volgt een datumprikker voor onze eerste real life meeting!

Tussendoortjes

De meeting met alle dames wordt gepland in Maart 2018, dus worden er hardloopdates ingepland! Eerst met Maartje, in Utrecht (gulden middenweg tussen onze twee uithoeken!). Helaas zijn we op de dag van onze date allebei licht geblesseerd en besluiten we om in plaats van een stuk te rennen op een andere manier ons uithoudingsvermogen te testen, door een uitstapje te maken naar de Nike factory outlet ;). Een geslaagd dagje!

09ece7c6-44d2-42e4-b7f6-6cbfe9eeeb32Mijn tweede hardloopdate is met Petra (en Björn), op een zondagochtend reis ik af naar Utrecht om in een mooi gebied een rondje te lopen. Helaas gaat ook deze hardloopdate niet vlekkeloos.. Het wordt mij duidelijk dat het vroeg opstaan was voor mij als ik bij aankomst erachter kom dat ik mijn hardloopschoenen ben vergeten! Gelukkig ben ik stiekem een rommelkont en ligt er in de achterbak nog een paar tennisschoenen! The date can go on!

Logo

Girlsrun11steden_final25 Maart begint dichterbij te komen en we gaan nadenken over een teamshirt. Ik heb in mijn vrije tijd (huh, wat?) een logo gemaakt voor het team en na verschillende opties voor te leggen aan mijn teamies, hebben we de uitvoering vastgelegd zoals hij op ons shirt moet komen! Ik neem het regelen van de shirts op me en kijk er al direct naar uit om ze aan de teamies te laten zien tijdens onze meeting!

De meeting vond plaats op 25 maart, daar binnenkort meer over!

Heb jij wel eens meegedaan aan een estafetteloop? Hoe is dat bevallen, nog tips&tricks? Let me know!

Liefs,

Emma

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: