Fashionology – MINOHE

Ik ben gek op zilveren sieraden, niet alleen omdat het geen goud is (ik heb dus echt niks met goud, vergeef me) maar vooral omdat het zo lang mooi blijft! Ook is het fijn om niet elke avond, of voor het douchen, je sieraden af te moeten doen. Ik ben daarom heeeeeel blij wanneer ik weer een website/winkel vind waar ze mooie zilveren sieraden hebben. En dingen waar je blij van wordt, die moet je delen!

Fashionology

Het klinkt een beetje als een geloof waar Tom Cruise een aanhanger van zou kunnen zijn, maar dit is dus mijn favoriete webshop voor mooie zilveren sieraden! Ze hebben er ringen, kettinkjes, armbanden en mijn favoriet; oorbellen. Alle sieraden bij Fashionology zijn handgemaakt en van sterling zilver óf 14k goud en zijn allemaal vrij minimalistisch.

Ik heb zelf drie gaatjes in beide oren met nog eens drie piercings bovenin mijn oor. Dan heb je dus geen behoefte aan gigantische opvallende oorbellen erin. Toen ik wilde afwijken van de standaard kleine knopjes viel het mij op dat ik in de winkels niet heel snel meer leuke minimalistische sieraden kon vinden. On to the internet it was! Na een paar websites te hebben gezien kwam ik bij Fashionology terecht, waar ik direct de halve site in mijn winkelmandje gooide.. Precies wat ik zocht!

Niet alleen de oorbellen zijn precies goed, maar ook de manier hoe je ze ontvangt is fantastisch. Elke bestelling wordt geleverd in een beschermende ‘bubbeltjesplastic envelop’ maar de sieraden zelf komen ook nog eens in hele schattige katoenen bewaarzakjes. Elke bestelling voelt echt als een cadeautje voor jezelf! Inmiddels een aantal bestellingen later kan ik Fashionology echt enorm aanbevelen aan iedereen die, net als ik, gek is op minimalistische sieraden!

Geschenkverpakking

Minohe

Zoals je al kunt opmaken; ik ben echt enorm fan van de sieraden van Fashionology! Maar ze hebben recent nog een item toegevoegd aan hun webshop; de graveerbare sieraden van Minohe. Hele simpele sieraden waar je je eigen ‘touch’ aan kunt geven. Ik had toen ik ze op de site zag nog geen idee wat ik erop zou laten graveren, maar mijn vriend had wel een heel mooi idee.

Het briefje dat bij mijn pakketje zat 🙂

Een supermooi aandenken aan mijn eerste marathon! Een heel mooi simpel staafje met de afstand erin gegraveerd. Ik was echt zo verrast door het cadeautje (en ook weer door hoe mooi ze alles verpakken!). Dus mocht je ooit op zoek zijn naar iets om een mooi moment tastbaar mee te maken, hierbij een tip waarmee dat zou kunnen 😊.

Mijn kettinkje!

Dit kettinkje gaat mijn hals in ieder geval voorlopig niet verlaten (voordeel van zilver, dat hoeft ook niet!). En ik denk dat als ik mijn tijd op deze afstand verbeter ik nog een hangetje erbij koop. Of misschien wel een ring of armband… Anyway, misschien geeft het ideeën voor een cadeau voor jezelf of iemand anders!

Liefs, Emma

P.S. Dit bericht is niet gesponsord, alle sieraden die ik hier heb gekocht heb ik/mijn vriend zelf gekocht. Gewoon een hele blije klant 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: