Over mij

Welkom op mijn persoonlijke blog: All things Emma

All things Emma is een persoonlijke blog over mijn hardloop/sportavonturen, lekkere receptjes en andere persoonlijke interesses. Mijn intentie is om je minstens drie keer per week te voorzien van een leuk artikel of een lekker recept! Naast de sportgerelateerde artikelen en recepten vind ik het leuk om ook wat hersenspinsels op papier te zetten.

Over Emmaimg_3417.jpg
Ik ben Emma, 26 jaar en woon sinds 2011 in het mooie Enschede. Ik kom oorspronkelijk uit het Westen en vond de omschakeling naar het Oosten van het land nog best lastig! Inmiddels ben ik al helemaal gewend aan het leven hier.

Vroeger al vond ik het leuk om te schrijven. Het begon met zelf verzonnen verhalen schrijven, maar ik merkte later dat ik er ook veel aan had om even mijn gedachten op papier voor mezelf op te schrijven. Tijdens mijn studie heb ik dit nauwelijks nog gedaan en merkte dat ik het toch wel heel leuk vindt om te schrijven over de dingen waar ik gepassioneerd of geïnspireerd van raak. Namelijk; sporten en eten!

Sinds een aantal jaar weet ik dat ik allergisch ben voor koemelkeiwitten. Daardoor ben ik veel meer gaan experimenteren in de keuken met bakken en koken en daar echt een passie in gevonden. Ik vind het leuk om vooral met zoete baksels te laten zien dat er met een allergie écht nog wel wat lekkers te maken is. Daarom zul je hier voornamelijk melkvrije recepten gaan terugzien!

Ik heb altijd veel gesport; vroeger handbal en tennis, tijdens mijn studie kwam daar fitness voor in de plaats en heb ik aan yoga gedaan. Sinds een jaar is er naast tennis en fitness een andere liefde bijgekomen: hardlopen! Voor mij is sport een absolute “must” en vind het ook lastig als het even niet gaat. Maar ook de blessures horen erbij en ik deel graag mijn ervaringen hoe ik daarmee omga.

Door middel van deze persoonlijke blog krijg je (hopelijk) een idee van mijn leven als hardloper, part-time keukenprinses en schrijver van; van alles en nog wat. Ik schrijf over (bijna) alles wat mij bezig houdt. Ik wens je veel leesplezier en hoop dat ik je met mijn verhalen kan motiveren, animeren en de keuken in krijg om een lekker recept te maken!

Liefs,

Emma