Over mij

Welkom op mijn persoonlijke blog

Op deze website vind je een persoonlijke blog over mijn hardloop/sportavonturen, keukenavonturen en andere persoonlijke interesses.

Over mijEC6BCC88-B8DD-412B-B804-77485B6B6766

Ik ben Emma, 30 jaar en woon sinds 2011 in het mooie Enschede. Ik kom oorspronkelijk uit het Westen en vond de omschakeling naar het Oosten van het land nog best een ding in het begin. Inmiddels ben ik al helemaal gewend aan het leven hier én hebben mijn vriend en ik hier ook samen een huis gekocht.

Naast werk, sport en nog wat andere hobbies die ik erop na houd heb ik in 2021 samen met tien andere vrouwen een stichting opgericht: Future of Twente. Waarmee wij ons richten op diversiteit en inclusiviteit in het Twentse bedrijfsleven aanmoedigen, een podium geven en behouden.

Ook hebben mijn vriend en ik een huis gekocht waar nog best wat aan moet gebeuren voor het ons droomhuis wordt. Die reis kun je volgen op instagram via @casavangeel.

Ik heb altijd veel gesport; vroeger handbal en tennis, tijdens mijn studie kwam daar fitness voor in de plaats en heb ik aan yoga gedaan. Sinds een jaar is er naast tennis en fitness een andere liefde bijgekomen: hardlopen! Voor mij is sport een absolute “must” en vind het ook lastig als het even niet gaat. Maar ook de blessures horen erbij en ik deel graag mijn ervaringen hoe ik daarmee omga. Sinds 2020 mag ik mezelf ook ASICS FrontRunner noemen. Dat betekent dat ik onderdeel ben van een wereldwijde groep die ambassadeurs van beweging zijn en mensen willen inspireren en motiveren om lekker te bewegen.

Door middel van deze persoonlijke blog krijg je (hopelijk) een idee van mijn leven als hardloper, part-time keukenavonturier, wannabe-klusser en schrijver van; van alles en nog wat.

Liefs,

Emma

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: